N҈i҈g҈h҈t҈m҈a҈r҈e҈ s҈
04 październik 2023 14:47
pokaż więcej...
Lidka Pikulska
13 wrzesień 2023 21:47
Dobre miejsce na zakupy.
pokaż więcej...
Natalia J
27 luty 2023 11:48
Firma godna polecenia. Meble wykonane w umówionym terminie z najwyższa starannością. Projekt był bardzo skomplikowany wymagal wielu ustalen wszytsko zostało wykonane zgodnie z naszymi oczekiwaniami
pokaż więcej...
Beata Foltyn
18 styczeń 2022 06:48
Polecam tą firmę. Moja nowa kuchnia oraz szafa wyglądają pięknie. Jakość mebli i montażu na najwyższym poziomie. Jestem bardzo zadowolona. Współpracę z firmą Meblodex uważam za bardzo udaną, zarówno na etapie projektu jak i podczas realizacji. Firma solidna, dokładna i profesjonalna. Piękna kuchnia cieszy oko. Bardzo polecam.
pokaż więcej...
Emilia Ciszek
13 wrzesień 2021 08:54
Polecam współpracę. Rzetelne, profesjonalne podejście, doskonała jakość mebli.Dbałość o zadowolenie klienta na najwyższym poziomie
pokaż więcej...
Marta Dutka
09 wrzesień 2021 08:26
Świetna firma. Meble na najwyższym poziomie, cena adekwatna do jakości produktów. Kontakt z firmą również bardzo szybki i sprawny. Czas realizacji zamówienia też mnie mile zaskoczył. Polecam!!
pokaż więcej...
Mariusz Rosołowski
31 sierpień 2021 10:35
Suchedniowska fabryka mebli to bodajże jedna z nielicznych działających na rynku w swojej branży, która wywiązuje się ze wszystkich obowiązków bardzo rzetelnej firmy. Poczynając od wyboru mebli zarówno z poziomu strony internetowej jak i rozmowy telefonicznej da się odczuć, że mamy do czynienia z firmą, w której pracują ludzie oddani całym sercem swojej branży. Bardzo pomocny jest również czat, na którym można również ustalać szczegóły zamówienia na każdym jego poziomie.Biorac pod uwagę jakość wykonania produktu, meble wykonane przez ta firmę posłużą długie lata. Gorąco polecam.
pokaż więcej...
Emilia B
27 sierpień 2021 17:08
Meble bardzo porządne. Dostawa przyjechała w umówionym dniu. Bardzo dobry kontakt ze sklepem, z wielką cierpliwością doradzają i odpowiadają na każde pytanie. Chętnie skorzystam ponownie z ich usług.
pokaż więcej...
Weronika
21 lipiec 2021 14:17
Obsługa w firmie bardzo miła, chętna do pomocy. Wszystko było zgodnie z terminem. Jakość mebli świetna. Cena również adekwatna do standardu materiałów.
pokaż więcej...

Dodaj odpowiedź

Dodaj opinię o Meblodex-Bis

Twoja ocena:
Pamiętaj, aby Twoja opinia była zgodna z regulaminem i jak najbardziej merytoryczna - zależy nam na tym, by nasi użytkownicy mogli - także dzięki Twojemu wpisowi - dowiedzieć się jak najwięcej o pracy w firmie Meblodex-Bis
reCAPTCHA

Dane kontaktowe

Pokaż na mapie
  • Meblodex Bis Piotr Kwiatkowski
  • Berezów 17
  • Tel.: 0412020490
  • 26-130 Suchedniów
  • Nip: 9591336445
  • www: meblodex.pl
Zgłoś opinie
Prześlij opinie o Nuzle.pl

Twoja uwaga została wysłana.

Uzupełnij treść wiadomości

Otrzymuj powiadomienia o nowych ofertach pracy Meblodex Bis

Uzupełnij adres e-mail Wpisz poprawny adres e-mail
Już 73 989 użytkowników otrzymuje powiadomienia o ofertach pracy